Jongeren en dyslexie

Je weet al een tijd dat je dyslectisch bent of je weet het pas net.

Je merkt dat het lezen niet zo snel gaat. En je hebt meer tijd nodig voor het maken van een opdracht, toets of huiswerk. Klasgenoten zijn vaak eerder klaar. Dat is soms best balen.

Bij het Dyslexie Centrum Rotterdam

  • Gaan we kijken of we het lezen en schrijven nog verder kunnen verbeteren.
  • Kijken we hoe je schoolwerk het beste kan lezen en leren.
  • Gaan we na of hulpmiddelen het lezen en leren voor jouw makkelijker kunnen maken.
  • Maken we goede afspraken met school en je ouders, zodat je de begeleiding krijgt die bij je past.

Wil je meer weten? Of heb je gewoon een vraag?
Bel dan met 010-4660222 of stuur een e-mail met je vraag. Je mag ook je naam en telefoonnummer e-mailen, dan bellen we je terug.

Drs. Marzenka RolakHet Dyslexie Centrum Rotterdam is opgericht in 2008 door drs. Marzenka Rolak. Zij is orthopedagoog-generalist en is gespecialiseerd in leerproblemen in het algemeen en dyslexie in het bijzonder. Voordat ze haar eigen praktijk begon heeft ze... Lees verder...

Klachten
De medewerkers van Dyslexie Centrum Rotterdam zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Pedagogen en Onderwijskundigen (NVO). Dat betekent dat wij werken volgens bepaalde afspraken die de beroepsgroep gemaakt heeft. Deze afspraken gaan over eerlijkheid, openheid en vertrouwen. Voor uitgebreide informatie zie http://www.nvo.nl/beroepscode/de_beroepscode_van_de_nvo.aspx

 

Waar mensen met elkaar werken, kunnen echter ook misverstanden ontstaan. Als u het met bepaalde zaken niet eens bent, of u bent ontevreden, laat het ons dan weten. Een rechtstreeks gesprek met de behandelende orthopedagoog is vaak de snelste weg tot een oplossing. Heeft dit niet het gewenste resultaat, dan kunt u contact opnemen met de NVO.

 

De Raad van Toezicht van het NVO behandelt uw klacht. Kijk op http://www.nvo.nl/beroepscode/reglement_klachtbehandeling.aspx of neem contact op met het secretariaat, elke werkdag bereikbaar op nummer 030 - 232 24 07.